Eu am considerat, și consider că referendumul CpF din wenkend-ul trecut (6-7 octombrie 2018) a avut rolul de a măsura puterea de influență a cultelor religioase. Pentru a se demonstra că au ce vine în continuare către instituțiile politice.

Ședință a politicului pe tema referendumului in biserica ortodoxa „adormirea maici domnului din Baneasa, Prahova”
Sursă imagine: mobile.hotnews.ro

Astfel li s-a permis influențarea votului cu tot ce aveau în dotare (s-au folosit de frica de schimbare, de ideologiile și doctrinele religioase, de homofobie, de fake news, toata influența cultelor religioase) iar coaliția de la putere le-a oferit ca ajutor extensia de doua zile (nici la prezidențiale nu s-a auzit așa ceva) ne implicarea la încalcarea legislațiilor in vigoare.

De asemenea coaliția de la putere nu a facut nici o campanie electorala în favoare sau defavoarea referendumul, doar s-a arătat susținător și doar atât; motivul pentru ca rolul referendumul nu a fost casatoria dintre homosexuali și testarea puterii de influență a cultelor. Putere ce coalitia de la guvernare tot a cumpărat-o până acum cu bani grei camuflați în donații babane catre culte, în procentaj mare din bugetul anual dedicat cultelor, în defavorizarea altor instituții (unele stradegice statului) pentru a favoriza cultele ce le putea teoretic asigura locul „la butoane”

Faptul ca populația s-a poziționat prin boicot-ul demonstrat de partea occidentului, a Europei liberale, capitaliste, umaniste, seculare; s-a dovedit că cultele religioase mai au o influență asupra maximului de 15% din electorat, o influența mult sub cea pe care o vindea…

Deci ar fi normal să vedem în continuare o scădere drastică a banilor din bugetul public care merge catre culte (mai ales în urma politici defectuase a coaliției de la putere ce a generat lipsuri mari in bugetul statului, lipsuri ce trebuie sa le ascunda minim inca un an si un pic până la urmatoarele alegeri sperând că le pot plasa succesorilor)

In același timp ar fi logic ca majoritatea cultelor să ne surprindă cu noi politici si strategii cu rolul de a își recupera puterea de influență, chiar dacă în acest timp vor trece printr-o reformă administrativă ce să le asigure supravețuirea… Să nu uităm, să ignorăm ca puterea cultelor se extinde în momentul de față asupra a 15% din electorat… Putere ce totuși o poate vinde in continuare.

Să nu ne bucurăm liber-cugetatori, umaniști, seculariști și restul sustinătorilor „boicot-ului”; Biserica alături de restul cultelor religioase va mânca în continuare din bugetul public, totuși influența lor o depășește pe cea a UDMR, sau altor minoritați care își vând cu succes votul și puterea de influență. Să nu ne bucurăm pentru că mulți din cei folosiți de conducerea CpF, de conducerea BOR chiar credeau, chiar cred, toate fake news -urile si ideologiile anti umane pline de ură din propaganda pentru aprobarea si trecerea referendumului ca o reușită a CpF.

Și totuși mulți din cei ce cred, urasc și, sau acționează din ignoranță față de realitate, pentru că așa li se zice de către persoane ce le respectă, pentru că așa li se pare corect ne știind să filtreze realitatea de ceea ce doar pare real, mulți din aceştia au boicotat alaturi de noi considerând că e un compromis acceptabil pentru o Romanie ca în occident. Acelor oameni trebuie să le dedicăm din timpul nostru, din nervii noștri, din rabdare noastra și să le explicăm realitatea, să o înțeleagă si să nu le cerem doar să ne creadă.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2018/10/image-2018-09-25-22721231-70-ministrul-graiela-gavrilescu-centru.jpg?fit=837%2C600&ssl=1https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2018/10/image-2018-09-25-22721231-70-ministrul-graiela-gavrilescu-centru.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Maxx6. Actualităținoutăți@liber cugetator,@liber-cugatatori,#ceestereferendumul,#coalitiapentrufamie,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#liber-cugetatoriRomania,#libercugetator,#libercugetatori,#redefunireafamiliei,#referendumprostinteles,#referendumulunealtapolitica,Coaliția pentru Familie,constitutie,cpf,Puterea bisericii,putereabisericii,redefinireafamilieiEu am considerat, și consider că referendumul CpF din wenkend-ul trecut (6-7 octombrie 2018) a avut rolul de a măsura puterea de influență a cultelor religioase. Pentru a se demonstra că au ce vine în continuare către instituțiile politice. Astfel li s-a permis influențarea votului cu tot ce aveau în...Pentru cei care știu să gândească singuri