Încă un studiu demonstrează efectele năucitoare ale religiei

De acesta data oamenii de știință au stabilit o legătura între activitatea diminuată a creierului si Biserica Hillsong

Este ca si cum te-ai droga, dar pentru capete pătrate si perverși“ spunea el.

O cercetare realizata de către prestigioasa universitate din Sidney, a reușit sa stabilească o legătura între persoanele cu activitate cerebrala diminuata si Biserica evanghelica Hillsong. Profesorul Gabrielle Bouykisser de la Universitatea New South Wakes spune ca studiul a fost realizat pe o perioada de mai multi ani si a avut un număr de aproximativ 50 de participant.

Am avut posibilitatea sa măsuram capacitatea de functionare a creierului unei persoane înainte să se alăture bisericii și după aceea”, spunea profesorul. “Cea ce am descoperit este foarte alarmant.”

Cea ce a reusit sa descopere profesorul Bouykisser a fost că alaturandu-se unui grup religios cum este Hillsong are mai multe efecte negative asupra creierului decat fumatul – un rezultat care a fost replicat în alte cercetari similare efectuate în alte tari.

Revoltându-se împotriva persoanelor care au realizat acest studiu, pastorul Bisericii Hillsong, Greg Stove, spunea ca doar El are puterea sa privească în mințile copiilor Lui. Nu a fost  prima data când pastorul în loc să întoarcă celălalt obraz, răspunde prin violență fizică și verbală asupra celor care îi critică biserica. În 2009, a fost arestat de către politia din Brisbane după ce a încercat să tragă într-un dirijabil care arata, dupa spusele lui, mesaje anti-Crestine. Avocatul sau, care probabil facea parte din ceeasi biserica, a argumentat ca pastorul era liber, conform legii lui Isus, să poarte în public o arma de asalt cu calibrul de 30mm. El a fost condamnat la 17 ani cu suspendare.

Noi acceptam studii stiintifice precum acesta deoarece dovedeste ca El este mult mai puternic” spunea pastorul. “ Inainte sa încep să frecventez biserica Hillsong, tot ce faceam era sa consum droguri și să rezolv cuvinte încrucișate. Acum nu pot să rezist nici măcar o zi fara (terapie lingvistică), cea ce inseamna vorbirea în mai multe limbi. Doctorul meu spune că am epilepsie dar deasemenea el are un fiu homosexual deci în conformitate cu legea lui Dumnezeu spusele lui nu sunt valide.”

 

Sursa:Scientists establish link between diminished brain function and Hillsong Church”

biserica-hillsong-usa

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/10/controlat-de-catre-religii.jpg?fit=713%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/10/controlat-de-catre-religii.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Maxx3. rațiune@liber cugetator,@liber-cugatatori,#efectelecredintei,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetatori,biserica Hillsong,efectele credintei,inteligenta crestină,studiu asupra crestinilorÎncă un studiu demonstrează efectele năucitoare ale religiei De acesta data oamenii de știință au stabilit o legătura între activitatea diminuată a creierului si Biserica Hillsong “Este ca si cum te-ai droga, dar pentru capete pătrate si perverși“ spunea el. O cercetare realizata de către prestigioasa universitate din Sidney, a reușit sa...Pentru cei care știu să gândească singuri