*îmi cer scuze de pe-acum pentru orice deranj provocat, fie el psihic sau stomacal

Cumva, peste puterea mea de înțelegere, personajul îsta nepieptănat și carismatic, cu un ditamai complexul oedipian și o pasiune pentru a umbla creanga alături de alți doișpe hăndrălăi, a reușit să nu dea de bănuit asupra sexualității lui și să deformeze pentru cel puțin două mii și ceva de ani felul în care oamenii văd și simt despre a lor și a altora: săgeată cu plus egal normalitate, restul sunt de-ale lui satan, ce-o să spună copilul meu, bla, bla.
Nu e discuție în care interlocutorul religios să nu afirme că sexualitatea e aleasă, nu înnăscută, și să nu aducă drept dovadă studii din anii 70 sau mărturii ale vindecării prin electroșocuri și rugăciune.
De dragul conversației, acceptăm. Acceptăm că unii oameni aleg să fie homosexuali, pentru că- se știe- asta le oferă muuuulte avantaje… Asta înseamnă că și heterosexualii și-au ales orientarea.

Și-atunci vă-ntreb pe voi, doamnelor cuvioase(nu pe astea atee, astea-s niște panarame huoo, păcătoaselor!): când ați ales p_ _a?

Facebook Comentariu
Distribuire
CîrșmaruCugetări*îmi cer scuze de pe-acum pentru orice deranj provocat, fie el psihic sau stomacal Cumva, peste puterea mea de înțelegere, personajul îsta nepieptănat și carismatic, cu un ditamai complexul oedipian și o pasiune pentru a umbla creanga alături de alți doișpe hăndrălăi, a reușit să nu dea de bănuit asupra...Pentru cei care știu să gândească singuri