Cine se confrunta cu pierderea unei persoane, ar fi frumos sa se exprime spunand despre acea persoana ca a lasat dimensiunea terestra (pamanteana). Nu este ca o stea nu mai lumineaza, acum lumineaza de lumina cosmica, intrucat inainte era o lumina terestra. Cealalta lume exista, defapt anticii spuneau ca somnul era ca o mica moarte, unde statul nostru de constiinta legat de corp schimba modul si forma cu care era in legatura. Se numeste usa mortii pentru ca la fel ca toate usile, duce intocmai intr-o alta directie.
El a plecat inaintea noastra in spectacolul cosmic spiritual unde fiecare dintre noi va avea un loc asigurat ca la teatru. Sunt sigur ca experientele ce sunt impartasite ne vor imbogati cunostintele. Iata marele mister al existentei umane ce intristeaza fiinta umana la pierderea unei fiinte dragi, dar se inveseleste datorita faptului ca impartasind aceste experiente magnifice care sunt uneori dificile, potrivit multora dintre noi si nedrepte.
images

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/images-1.jpg?fit=294%2C172&ssl=1https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/images-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Juncu MariusCugetări#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#liber-cugetatoriRomania,#libercugetatori,usa mortiiCine se confrunta cu pierderea unei persoane, ar fi frumos sa se exprime spunand despre acea persoana ca a lasat dimensiunea terestra (pamanteana). Nu este ca o stea nu mai lumineaza, acum lumineaza de lumina cosmica, intrucat inainte era o lumina terestra. Cealalta lume exista, defapt anticii spuneau ca...Pentru cei care știu să gândească singuri