Pentru că în țara în care trăiesc eu, nimeni nu crede că islamismul este bun. N-am văzut încă(nici n-am căutat, ce-i drept) vreo pagină numită Observator islamist sau Islamiști pentru Mohamed. Să spui că nu e o religie a păcii e ca și cum ai exclama plin de entuziasm că apa e udă, iar soarele-fierbinte.

În schimb, în țara în care trăiesc eu, multă, mult prea multă lume încă mai vede în creștinism adevărul absolut. Suntem, cum le place să spună, o țară creștină. Mie nu-mi place nici s-o spun, nici s-o aud. De-asta mă revolt și-mi dau silința să stau departe de turma asta creață și behăitoare.

Cum spunea unul dintre filosofii mei preferați, M.J., dacă vreau să fac din lume un loc mai bun, am să încep cu tipa asta care se uită-n oglinda mea și-am să continui, eventual, cu ăla care folosește aceeași veselă și după care nu mi-e scârbă să beau apă.

De restul se ocupă alții.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/Crestinism-vs-Islam.jpg?fit=400%2C300&ssl=1https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/Crestinism-vs-Islam.jpg?resize=150%2C150&ssl=1CîrșmaruCugetări@liber cugetator,@liber-cugatatori,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetator,#libercugetatori,crestinism,islamismPentru că în țara în care trăiesc eu, nimeni nu crede că islamismul este bun. N-am văzut încă(nici n-am căutat, ce-i drept) vreo pagină numită Observator islamist sau Islamiști pentru Mohamed. Să spui că nu e o religie a păcii e ca și cum ai exclama plin de entuziasm...Pentru cei care știu să gândească singuri