Dacă doctorii ar refuza să opereze duminica sau în zilele de post, iar spitalele s-ar închide în toate zilele de sărbătoare?

Dacă un specialist ar refuza să-ți trateze copilul, pe motiv că ești budist sau protestant sau mai știu eu ce, iar copilul plătește pentru nesăbuința ta? (Vedeți, domnule cutare, e nevoie de o generație nouă de îngeri în rai, am vorbit eu azi-noapte cu El)

Dacă numărul de la Urgențe ar fi blocat în timpul slujbei de înviere? (Smintitule și neascultătorule, isus se chinuie să calce cu moartea pre moarte, iar pe tine te găsește infarctul miocardic!)

Bine că nu l-a dus capul pe Iiiisus să fie părintele medicinei.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/05_doctor_Simple-Tricks-For-Living-Well-With-Diabetes-From-7-People-Who-Have-It_157491071_Burlingham.jpg?fit=1024%2C683&ssl=1https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/05_doctor_Simple-Tricks-For-Living-Well-With-Diabetes-From-7-People-Who-Have-It_157491071_Burlingham.jpg?resize=150%2C150&ssl=1CîrșmaruCugetări@liber cugetator,@liber-cugatatori,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetator,#libercugetatori,medici,medici religiosiDacă doctorii ar refuza să opereze duminica sau în zilele de post, iar spitalele s-ar închide în toate zilele de sărbătoare? Dacă un specialist ar refuza să-ți trateze copilul, pe motiv că ești budist sau protestant sau mai știu eu ce, iar copilul plătește pentru nesăbuința ta? (Vedeți, domnule cutare,...Pentru cei care știu să gândească singuri