60493193

Este un manuscris din 1400 pe care nu-l poate citi nimeni.
În catacombele Bibliotecii Beinecke de la Yale, in locul denumit „Cimitirul cartilor”, se afla un tom din secolul XV, pe care expertii il studiaza de secole, dar care pana acum a ramas un mister.
Textul este criptografiat, scris cu un alfabet necunoscut, într-o limbă de neînţeles. Nu se cunosc, de asemenea, nici cine este autorul, când şi unde a fost scris, dacă este copie sau original şi cărui gen de creaţii aparţine.
Cartea nu are un autor cunoscut sau vreun titlu oficial, bibliotecarii ii spun simplu MS 408. Numai ca, datorita limbii, simbolurilor si diagramelor, uneori ciudat de familiare, dar neintelese, cartea ramane o frustrare pentru antropologi, lingvisti sau matematicieni.

Descarcă

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/voynich2.jpg?fit=359%2C242&ssl=1https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/voynich2.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Ionel Bogoscărți@liber cugetator,@liber-cugatatori,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetator,#libercugetatori,cartea extraterestrilor,extraterestri,Manuscrisul lui VoynichEste un manuscris din 1400 pe care nu-l poate citi nimeni. În catacombele Bibliotecii Beinecke de la Yale, in locul denumit 'Cimitirul cartilor', se afla un tom din secolul XV, pe care expertii il studiaza de secole, dar care pana acum a ramas un mister. Textul este criptografiat, scris cu un...Pentru cei care știu să gândească singuri