Reykjavik, Islanda –  Parlamentul islandez a votat pentru a clasifica toate religiile ca arme de distrugere în masă. Islamul, creștinismul, iudaismul, hinduismul și budismul se află acum în aceeași categorie cu armele nucleare, gazul muștar (iperită) și agenții biologici armați.

Logica din spatele proclamării

Andrew Kanard este unul dintre parlamentarii care au votat în favoarea noului statut. El a fost vocea a mulțimii de oameni în această țară ateistă:

Armele de distrugere în masă, prin definiție, sunt arme cu capacitatea de a provoca moartea și distrugerea la o scară atât de masivă și atât de nediscriminatorie încât prezența ei chiar în mâinile unei puteri ostile poate fi considerată o amenințare gravă. Privind la cruciade, războaiele cuceririi jihadiste sau cum climatul evanghelic care neagă oligarhii în America distrug planeta, se constată că credința este fatală  pe o scară în masă.

Totuși, țara nord-atlantică îi liniștește pe credincioși cum că dreptul lor de a practica credința zeului lor nu va fi afectat. Dl. Kanard se referă la această decizie ca un avertisment de sănătate publică. „Am trecut o măsură similară cu privire la creștinism  cu puțin timp în urmă”, a afirmat el. „Noi, în Parlament, am simțit necesar să-i lăsăm pe oameni să știe că toată religia este o tulburare mintală și una periculoasă în același timp”.

Islanda recomandă, de asemenea, celor care se află într-o relație codependentă cu religia să caute un capitol local de religie anonimă (RA).

Reacţii

FOX News conduce acuzația împotriva a ceea ce se consideră drept un atac împotriva creștinismului și a civilizației în sine. Într-o răsturnare ciudată a soartei, așa-numitul canal de știri îi invită pe musulmanii proeminenți să discute problema. Într-o răsturnare nu atât de surprinzătoare, agenții ICE erau aproape, pentru a se asigura că toți cei prezenți erau legal în țară. „Am venit să vorbesc despre Islanda și se dovedește că a fost o operațiune atentă în legătură cu toți”, a subliniat un musulman anonim. ”Ar fi trebuit să știu mai bine.”

Președintele Trump alimentează incendiile frenetice ale fricii religioase. În timp ce s-a adresat republicanilor la un miting, el a promis că Statele Unite vor lupta pentru Isus, Moș Crăciun și Iepurașul de Paști:

Americanii pentru America sunt americani pentru Dumnezeu. Nu putem lăsa Islanda să scape de asta, oameni buni. Dacă nu facem nimic acum, atunci White Walkers va distruge vara. Trebuie să construim ziduri. Un zid anti-mexican și un zid în jurul Islandei.

În știrile aferente, un sondaj rapid, 85% dintre republicani consideră că reducerea beneficiilor pentru cei nevoiași este necesară pentru a construi un Mare Zid Atlantic .

 

Articol scris inițial în engleză pe patheos.com, la data de 4 martie 2019. Pentru a înțelege cu adevărat articolul rog cititorii să dea click pe cuvântul „votat” din prima propoziția a articolului.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2019/03/C372338F-66E5-44FD-8540-5DCD46E64FED.jpeg?fit=768%2C404https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2019/03/C372338F-66E5-44FD-8540-5DCD46E64FED.jpeg?resize=150%2C150Tudor DiaconuPamflete@liber cugetator,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#liber-cugetatoriRomania,#libercugetator,#libercugetatori,#religie,ateism,Islanda,religie ca arma de distrugere in masa,Tudor DiaconuReykjavik, Islanda -  Parlamentul islandez a votat pentru a clasifica toate religiile ca arme de distrugere în masă. Islamul, creștinismul, iudaismul, hinduismul și budismul se află acum în aceeași categorie cu armele nucleare, gazul muștar (iperită) și agenții biologici armați. Logica din spatele proclamării Andrew Kanard este unul dintre parlamentarii care au votat în favoarea...Pentru cei care știu să gândească singuri