Lălăială scârboasă la început de an școlar (ca la fiecare început de an scolar din România ); evul mediu ținut viu de autoritațile din Romania în secolul XXI, în plin secol al cunoașterii și al informației.

Ministrul Educatiei dă curs BOR în cazul Religiei în scoli: înscrierile elevilor la ora de Religie nu se mai fac anual, ci o data, permanent, până la eventuala schimbare a opțiunii.

susã imagine un manual oarecare pentru clase primare 

Să fie clar: religia nu este educație.
Este îndoctrinare, o afacere BOR Srl, astfel că toți copiii să fie prostiți de Sharia crestin-ortodoxa în a plăti pentru catedrale, limuzinele lui PF Daniel, clopote cu „fatza” lui PF Daniel, licențe Radio/TV, abonamente la reviste religioase și alte prostii care ne trag înapoi ca societate.

 

E periculos ca oamenii să aibă bun simț, s-ar putea să ceara încetarea finanțării de la stat a șarlatanilor BOR care iau de la saraci să dea la bogați, împotriva dorințelor lui Iisus.

Dar să privim și partea bună a lucrurilor: un popor evlavios primește spitale și infrastructură de la ceruri.

Și apropo!
Sunt curios să aflu articolul din constituție care prevede că Romania este stat laic?
Eu nu l-am gasit!

Franța este un stat laic…dar este scris în constituția lor!

Dragi părinți, o turmă de șarlatani ordinari slinoși au ajuns să îndoctrineze cu aberații , fantasme și utopii, de factură religioasa întregi generații de școlari înca din clasa 0 și creierii tuturor naivilor ignoranți.

Dar atât politicienii, cât și popimea au nevoie de proști pentru a-i vota sau finanța existența perfidă și meschină.

Ce învață copii? O religie care se bazează pe ipocrizie și minciună.

Învață bucuria profesorului de religie care persecută „sectanții și ateii” …
O religie intolerantă și proastă nu poate fi religia mea și a copiilor mei.

Nu am nici un pic de respect pentru niște persoane care în numele religiei recurg la viclenie și murdărie.
Nu ai cum să înveți morală și etică de la niste hoți care în spatele unor cuvinte frumoase nu îți dau nici o opțiune. Biserica nu este decât un mecanism odios de propagandă în slujba puterii.

Sunt dator să le explic copiilor că lipsa opțiunilor privind ora de religie este imorală și că este o hoție.

Un hoț nu poate să aibă pretenții la morală, nu e decât un activist comunist care a învățat teologia – aceeași morală de doi lei.. un borfas cu principii.

Când primești lista cu opționalul-obligatoriu pe care esti OBLIGAT sa-l semnezi ca să nu ai probleme, te faci frate cu draq.
Până termină copilul școala.

Dar ești obligat să îi spui că nu poate să învețe morala de la un hoț, de la o persoană care umbla cu vicleșuguri sataniste 🙂

Pre(h)oți nu se deosebesc deloc de pedofili și abuzatori, ( faptul că trebuie să duc muncă psihologică după ce imbecilul îmi sperie copilul este un abuz cu nimic deosebit de orice alt abuz)

Dar vă jur că asta nu este religia copiilor mei…
O religie care nu ma lasă să explic copiilor morala și etica, si care învață copii să se ascundă de parinți, încă din clasa primară, nu poate să fie religia mea.

BOR a furat religia bunicilor și a transformat-o intr-o industrie cu mai mult de 40.000 de funcționari.
Elevii pierd timpul si 40.000 de popi sunt plătiți cu bani de la buget!

Prin orele de religie BOR a reușit să omoare ortodoxia …
Vrajită de marea putere a celor 3 milioane de semnaturi , BOR a dovedit ca este nu atâta națională cât pan-rusă…
Aș putea să continui dar nu are rost.
NU vă obosiți să mă combateți 🙂

Scapă cine poate,din evul mediu târziu românesc.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2018/09/received_479254362484342.jpeg?fit=540%2C781https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2018/09/received_479254362484342.jpeg?resize=150%2C150Maxx6. ActualitățicreștinismCugetări#primazide scoala,#religiainscoli,Inceput de an scolar,prima zi de scoala,religia in scoli,scoala  Lălăială scârboasă la început de an școlar (ca la fiecare început de an scolar din România ); evul mediu ținut viu de autoritațile din Romania în secolul XXI, în plin secol al cunoașterii și al informației. Ministrul Educatiei dă curs BOR în cazul Religiei în scoli: înscrierile elevilor la ora...Pentru cei care știu să gândească singuri