Încoronarea reginei Elisabeta a-II-a a Angliei

Asa a si fost gandita religia ca si scop de la bun inceput, ca sa faca hacking cu mintile oamenilor din regat sau imparatie, sa fie oi usor de condus si stapanit, ascultatoare si tematoare de putere, fara gandire libera!
Religia este exact ca un virus pe computer, este un virus informational!
Si tot acest virus e facut sa respinga orice tratament cu anti-virus!
Sa fi constrans prin frica, sa fi terorizat cu pedepse de mic, ca esti supravegheat de un nene de nu stiu unde care te vede si te pedepseste, nu mai poti nici gandi nici actiona liber, practic esti traumatizat. Asa se instaleaza virusul, prin traumatism!
Si ca un virus destept ce e, e capabil sa se reproduca, din victima lui, devi tu factorul de transmitere a virusului altora sanatosi. La asta se reduce in mare indoctrinarea si religia.
Practic daca esti crescut cu asa ceva, religie, ajungi la 25 de ani si habar nu ai intr-adevar cine esti.
Nu te mai descoperi asa cum ar trebui pe tine. In loc sa mai fi tu, sa gandesti pentru tine, gandesti ca un robot teleghidat programat cu religie! „tu nu mai poti fi tu, tu trebuie sa nu mai fii tu pentru a putea fi pe plac zeului tau.”
Odata ce blocheaza chiar gandirea! Nu mai gandesti liber, gandesti pe baza a ce ai fost indoctrinat! Si asta e trist. Devii un sclav!
In capul tau indoctrinat prin frica, incep sa prinda forma ingeri, sfinti, draci, iad, rai, tot felul de tampenii, de care abia daca te mai poti descotorisii!
Este trist sa traiesti o viata dupa o religie absurda si cu frica de un zeu inexistent, avand in vedere ca o amarata de viata e cam tot ce ai!

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2017/08/Incoronarea-reginei-Elisabeta-aIIa-a-angliei.jpg?fit=503%2C314https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2017/08/Incoronarea-reginei-Elisabeta-aIIa-a-angliei.jpg?resize=150%2C150coroialexandruCugetăriistoria religiilor@liber cugetator,@liber-cugatatori,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#liber-cugetatoriRomania,#libercugetator,#libercugetatori,preotiAsa a si fost gandita religia ca si scop de la bun inceput, ca sa faca hacking cu mintile oamenilor din regat sau imparatie, sa fie oi usor de condus si stapanit, ascultatoare si tematoare de putere, fara gandire libera! Religia este exact ca un virus pe computer, este un...Pentru cei care știu să gândească singuri