Știu că titlu probabil v-a creat puternice sentimente indiferent că sunteți atei sau teiști (dragi anti-teiști, ateiști, liber-cugetători înainte de a ignora acest episod gândiți-vă că titlu poate fii înșelător)   în continuare voi prezenta pasaje din biblie care relatează  imensa dragoste dumnezeiască față de sexul feminin în special acelor fete, femei care nu aparțin neamului lui Israel sau din alte motive, că doar dumnezeu este dragoste, iertare, compasiune dar și atotputernic putând să lucreze direct în sufletul și gândul femeii (dar de ce să o facă, e mai ușor să o omoare).

 

Timotei 2,11-12 Femeia să asculte învăţătura  în linişte, cu toată supunerea. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul,  nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.

Deuteronomul 22: 23-27 De va fi vreo fată tânără, logodită cu bărbat şi cineva o va întâlni în cetate şi se va culca cu dânsa, Să-i aduceţi pe amândoi la poarta cetăţii aceleia şi să-i ucideţi cu pietre: pe fată pentru că n-a ţipat în cetate, iar pe bărbat pentru că a necinstit pe femeia aproapelui său. Şi aşa să stârpeşti răul din mijlocul tău. Iar fetei să nu-i faci nimic. Asupra fetei nu este vină de moarte, căci aceasta este tot una ca şi cum cineva s-ar ridica asupra aproapelui său şi l-ar omorî; Pentru că el a întâlnit-o în câmp şi, deşi fata logodită va fi strigat, n-a avut cine s-o scape.”

Leviticul 19: 20 “De va dormi cineva cu femeie, împreunându-se, şi aceea va fi roabă, logodită cu un bărbat, dar nerăscumpărată încă sau dacă nu i s-a dat încă slobozenia, să-i pedepsiţi pe amândoi, dar nu cu moarte, pentru că ea nu este slobodă,” (Leviticul 19: 20).

Deuteronomul 20: 13-16. ”Şi când Domnul Dumnezeul tău o va da în mâinile tale, să loveşti cu ascuţişul sabiei pe toţi cei de parte bărbătească din ea. Numai femeile şi copiii, vitele şi tot ce este în cetate, toată prada ei să o iei pentru tine şi să te foloseşti de prada vrăjmaşilor tăi, pe care ţi i-a dat Domnul Dumnezeul tău în mână. Aşa să faci cu toate cetăţile care sunt foarte departe de tine şi care nu sunt din cetăţile popoarelor acestora. Iar în cetăţile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tău ţi le dă în stăpânire, să nu laşi în viaţă nici un suflet;”

Deuteronomul 21: 10-13 “Când vei ieşi la război împotriva vrăjmaşilor tăi şi Domnul Dumnezeul tău ţi-i va da în mâinile tale şi-i vei lua în robie, Şi vei vedea printre robi femeie frumoasă la chip şi o vei iubi şi vei vrea s-o iei de soţie, S-o aduci în casa ta, să-şi tundă capul său, să-şi taie unghiile, Să-şi dezbrace de pe ea haina sa de robie, să locuiască în casa ta şi să-şi plângă pe tatăl său şi pe mama sa timp de o lună; iar după aceea vei intra la ea, ca să fii bărbatul ei şi ea să-ţi fie femeie.”

Levitic 20:10 Daca un om preacurveste cu o femeie maritata, daca preacurveste cu nevasta aproapelui sau, omul acela si femeia aceea preacurvari sa fie pedepsiti cu moartea.

Levetic 21:9 “9Daca fata unui preot se necinsteste curvind, necinsteste pe tatal ei: sa fie arsa în foc.”

Exod 22:18 “Pe vrajitoare sa n’o lasi sa traiasca.” (sa nu uitam cand era o femeie considerata vrăjitoare, sau ce era vrăjitoria)

Deuteronom22:20-21
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s’a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentruca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.

 

Please follow and like us:
https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2017/04/dumnezeu-este-dragoste-ep2-e1511259787663.jpg?fit=745%2C1024https://i1.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2017/04/dumnezeu-este-dragoste-ep2-e1511259787663.jpg?resize=150%2C150Maxx4. Religii@liber cugetator,@liber-cugatatori,#drepturilefemeilorinbiblie,#dumnezeusifemeile,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetator,#libercugetatori,dragoste,drepturile femeilor in biblie,dumnezeu,dumnezeu este dragoste,dumnezeu si femeile,dumnezeuinbiblie,dumnezeuiubestefemeile,femeileinbiblie   Știu că titlu probabil v-a creat puternice sentimente indiferent că sunteți atei sau teiști (dragi anti-teiști, ateiști, liber-cugetători înainte de a ignora acest episod gândiți-vă că titlu poate fii înșelător)   în continuare voi prezenta pasaje din biblie care relatează  imensa dragoste dumnezeiască față de sexul feminin în special acelor fete, femei care nu...Pentru cei care știu să gândească singuri