iisus-pamflet-sexual

Noi artefacte care au fost descoperite in Nazaret, ne sugerează că figura religioasă creștină (Isus ben Pantera), ar fi fost homosexual.
O traducere a câtorva documente de la Casa Municipiului Judetean Nazarinean ne explică că defapt acest Isus nu ar fi lucrat ca dulgher intr-un shop de prelucrat lemnul… unde cică ar fi însușit arta de a face măciuci.
Nu!
Traducerea acestui document, ne explică, că de fapt el nu era angajat intr-un atelier de dulgherie ci intr-o berărie unisex, numită “La Măciuca” și de fapt nu construia măciuci….
Ele veneau pe bandă rulantă…gata construite… El doar le facea … tari!

acest articol este un pamflet si cerem sa fie tratat ca atare.

Please follow and like us:
https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/11/iisus-pamflet-sexual.jpg?fit=512%2C510https://i2.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/11/iisus-pamflet-sexual.jpg?resize=150%2C150MaximilianPamfleteNoi artefacte care au fost descoperite in Nazaret, ne sugerează că figura religioasă creștină (Isus ben Pantera), ar fi fost homosexual. O traducere a câtorva documente de la Casa Municipiului Judetean Nazarinean ne explică că defapt acest Isus nu ar fi lucrat ca dulgher intr-un shop de prelucrat lemnul......Pentru cei care știu să gândească singuri