Mă uit la pozele cu ”pelerini” și mi-e greață. Asta e România care îi face pe unii să plesnească de mândrie.

Asta sărbătorim de 8 Martie, femelele și mamiferele fertile care și-au dus progeniturile la pupat cadavre deshidratate. Le spunem, c-așa-i frumos, mame dedicate și femei cumsecade, doamne și domnișoare. Niște perechi de picioare crăcite, cu călcâie murdare, niște capete mătrețoase și slinoase pe dinafară, goale și mucegăite de multă vreme pe dinăuntru. Orificii prin care mizeria intră și iese cum vrea, pentru că-i la ea acasă.

Indivizi ai speciei umane care au impresia că, dacă dorm în frig o săptămână, respirându-și unul altuia balele și bacteriile, suflându-și mucii pe trotuar, nespălați, cu pantalonii puțind a bășini și cu șosetele înnegrite de transpirație și piele moartă, sunt mai aproape de divinitate; dacă stau trei zile la coadă până li se întăresc chiloții pe ei, li se vor vindeca puroaiele, li se vor trezi părinții din mormânt și li se vor umple buzunarele.

Pe 14 Octombrie e Marea Infectare, iar focarul e la Iași.

 

Facebook Comentariu
Distribuire
Please follow and like us:
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/10/pelerini-dealul-patriarhiei-300x225.jpg?fit=300%2C225https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/10/pelerini-dealul-patriarhiei-300x225.jpg?resize=150%2C150CîrșmaruCugetări@liber cugetator,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetator,#libercugetatori,pelerinaj,peleriniMă uit la pozele cu ”pelerini” și mi-e greață. Asta e România care îi face pe unii să plesnească de mândrie. Asta sărbătorim de 8 Martie, femelele și mamiferele fertile care și-au dus progeniturile la pupat cadavre deshidratate. Le spunem, c-așa-i frumos, mame dedicate și femei cumsecade, doamne și domnișoare....Pentru cei care știu să gândească singuri