Normal că biserica are un cuvânt de spus în ceea ce privește avortul.
E de înțeles, doar cu preotul te-ai culcat.
Măicuțele o să-i dea ”pruncului” să mănânce când tu n-o să ai și pentru tine. Ele o să ți-l spele și-o să-i cumpere scutece. O să ți-l adoarmă și-o să-l țină-n brațe când tu ești la muncă doișpe ore.
Lunar, biserica îți va trimite de zece ori suma alocației, pentru că un copil nu e cum zice cretinul- ”încă o gură la masă”.
Dacă ești singură, preotul cartierului îți asigură casă și bonă, în timp ce umblă după bărbată-tu să recupereze pensia alimentară.
Dacă-i fată mintea lui dumnezeu să-l vrea pe puiul tău în rai și-i dă așa, de încercare, un cancer, ceva, tot neica părintele o să strângă aminuri și cruci și babe care să se roage să moară liniștit.
Faci altul, că doar vită ești.
Pentru că locul preferat al bisericii e acum și-n cururi, amin.

Facebook Comentariu
Distribuire
https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/nu_poti_fi_crestin_pro_avort.jpg?fit=1024%2C626https://i0.wp.com/liber-cugetatori.ro/wp-content/uploads/2016/09/nu_poti_fi_crestin_pro_avort.jpg?resize=150%2C150CîrșmaruCugetări@liber cugetator,@liber-cugatatori,#liber,#liber-cugetatori,#liber-cugetatori Romania,#libercugetatori,bine,biserica,prunciNormal că biserica are un cuvânt de spus în ceea ce privește avortul. E de înțeles, doar cu preotul te-ai culcat. Măicuțele o să-i dea ”pruncului” să mănânce când tu n-o să ai și pentru tine. Ele o să ți-l spele și-o să-i cumpere scutece. O să ți-l adoarmă și-o să-l...Pentru cei care știu să gândească singuri